Proeven of meer informatie? Bel ons gerust!

Taedes Maaltijdservice

Maaltijdservice van en voor onze regio | Opende | Groningen | Friesland

MAALTIJDSERVICE

TAEDE’S MAALTIJDSERVICE.

Van en voor onze regio.

Door steeds meer aanvragen, gaan wij starten met onze maaltijdservice voor ouderen, hulpbehoevenden en iedereen die zo af en toe gebruik wil maken van het gemak van lekker en gezond eten. Als plaatselijke en betrokken horecaondernemer vinden wij het belangrijk dat we omkijken naar elkaar. Wij willen iedereen in staat stellen om te eten wat en waar hij/zij wil. Wij zien een toenemende behoe­fte voor mensen die geacht worden om langer in hun eigen vertrouwde omgeving te blijven wonen. Dit gaat niet altijd van een leiendakje en daarom willen wij met onze nieuwe maaltijdservice u een handje helpen.

Wij kunnen u 3 tot 7 dagen per week voorzien van een gezonde koelverse maaltijd. U maakt wekelijks uw keuze vanuit een weekmenu. In deze keuze kunnen wij ook rekeninghouden met vrijwel alle diëten en andere eetgewoonten. Zoals zoutloos, glutenvrij, gemalen en kunnen wij maatwerk bieden in de gewenste hoeveelheid.

Wij brengen de maaltijd bij u thuis en als het uw voorkeur heeft­ tot in de koelkast (uiteraard volgens RIVM corona richtlijnen) . U kunt de maaltijd de volgende dag eenvoudig in de magnetron verwarmen.

Wij weten als geen ander wat gastvrijheid is en zijn u graag tot uw dienst.

Taede’s maaltijdservice is vernoemd naar mijn vader. Hij stond graag voor anderen in de keuken. Kookte met veel liefde en liet je genieten van goed en bij voorkeur gezond eten. Deze passie van mijn vader deel ik.

Wilt u meer informatie, dan staan wij u graag persoonlijk te woord.

Met vriendelijke groet,

Harmen Postma, Piramide Opende

Locatie

Kaart tonen

Uw IP-adres wordt naar Google Maps doorgestuurd.

Provincialeweg 2, 9865AH Opende, Nederland

Beschikbare Betalingsopties

Over ons

Proeven? Bel ons gerust!

Proeven? Bel ons gerust!

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden

Onze service

  • Altijd vers
  • Ruime keuze
  • Gratis thuisbezorgd
  • Inclusief dieetwensen

Ruime keuze uit vegetarisch, wereldgerechten en lekker hollands!

Bel gerust voor meer informatie, of om te proeven met 0594 - 659345

Taede's Maaltijdservice

Taede's Maaltijdservice

Maaltijdservice van en voor onze regio

- Aanbod - Verwen uzelf met onze Nederlandse keuken. Zelfs voor de kieskeurige klant bieden onze uitstekende lokale producten een variëteit aan maaltijden.. Onze passie is de horeca.

- Bijzondere voeding gewenst? - Wij bieden met onze maaltijdenservice bovendien veganistische en vegetarische gerechten aan – zo kan iedereen iets passends vinden. De keuze uit een groot aantal lactosevrije en glutenvrije gerechten maakt het voor u eenvoudiger om te genieten van onze maaltijden en daarbij zelfs op uw voeding te letten. Onze maaltijdservice biedt voor iedereen voldoende keuze. Met het oog op uw gezondheid dragen wij zorg voor gezonde maaltijden en laten wij zien dat gezond eten ook erg lekker kan zijn. Ga daarom voor gemak en lekker met de maaltijdservice van Piramide Opende.

Piramide Opende & Taede's Maaltijdservice

Piramide Opende & Taede's Maaltijdservice

Meer weten? We zijn onderdeel van Piramide Opende

De Piramide, een prachtige locatie op de grens van Friesland en Groningen gelegen in de plaats Opende. 's Avonds kunt u bij ons in een gezellige ambiance genieten van een heerlijk buffet gebaseerd op de Hollandse keuken, voornamelijk bereid met verse producten uit de regio.

Klik hier voor onze website van het restaurant

Foodtruck Smokey Bandits

Foodtruck Smokey Bandits

Maatwerk voor alle evenementen

Maatwerk voor alle evenementen -
De foodtruck Foodtruck Smokey Bandits biedt alles wat u nodig heeft, en dat ook nog eens tegen een lage prijs. Profiteer van onze uitgebreide en lekkere gerechten en het bijbehorende aanbod aan dranken.

- Cateringservice beschikbaar - 
Met de toenemende vraag naar catering op locatie verzorgen wij maatwerk voor u. Met onze foodtruck hebben we tal van mogelijkheden. Denk aan tuinfeesten, open-dagen, bruiloften en overige bijeenkomsten en evenementen. Interesse? U kunt u vrijblijvend even bij ons melden. Bij interesse kunt u ook uw privé-event in onze ruimtes vieren. Droomhuwelijk in een fantastische ambiance – wij zijn gespecialiseerd in grote evenementen en helpen u graag bij het organiseren van deze bijzondere dag.

Onze diensten

Ons recente recensies

Gemiddelde beoordeling
5.0 /5
★★★★★
☆☆☆☆☆
Service
★★★★★
☆☆☆☆☆
Eten en drinken
Anoniem 16/11/2020
"Makkelijk en lekker! "
+ Meer lezen - Minder lezen

Alles in een oogopslag

Stuur ons uw bericht

Vul uw naam in.
Voer uw e-mailadres in. Voer een geldig e‑mailadres in
Vul uw telefoonnummer in. Voer een geldig telefoonnummer in
Vul het onderwerp in.
Voer uw bericht in.
Uw bericht is verstuurd. U ontvangt binnenkort een reactie van ons.
Het verzenden van het bericht is niet gelukt.
Twitter_Logo_Blue